[rev_slider alias=”fullscreen”]

leuk dat je op mijn persoonlijke website een kijkje komt nemen. Voor mij is fotografie een soort van praten met beelden en ik zou het leuk vinden als je op mijn site de foto’s “leuk vind” met het like teken. Ben tenslotte ook wel nieuwsgierig naar wat anderen leuk vinden.


Wat ik het liefste doe?
Lekker bezig met fotografie en wielrennen naast mijn werk vanuit de CardShop, drukwerk en printwinkel in Tiel.

Samen met mijn partner verzorgen wij printwerk, familiedrukwerk (geboortekaarten, huwelijkskaarten) en drukwerk (folders, flyers, visitekaartjes etc.) van zwart-witte eenvoud tot kleur in de kleine puntjes. Of het nu om kleine of grote oplage gaat, wij realiseren alles van niets tot eindproduct.

Hoe zie ik het? Lekker kleurrijk in de ruimste zin van het woord. Vooral positief kijken naar de toekomst en blijven zoeken naar nieuwe ideeën en opties om aan de slag te gaan met nieuwe uitdagingen. Naast sportief bezig blijven en genieten van de natuur en mijn gezin.

Een idee voor mij? Ik sta open voor een gesprek…
Mijn Toekomst?: Doorgaan zolang ik er plezier in heb. Zoeken naar nieuwe uitdagingen en uitstralingen. Genieten van het leven, en vooral mijn ontspanning vinden in het wielrennen en fotografie. Verder kijken en luisteren naar alles wat op mijn pad komt.

Neem contact op!

OP ZOEK NAAR FOTOMATERIAAL?

Back to Top