Betuwefotografie

BIOGRAFIE

Lekker bezig met fotografie en wielrennen naast mijn werk vanuit de CardShop, drukwerk en printwinkel in Tiel.

Samen met mijn partner verzorgen van printwerk, familiedrukwerk en drukwerk van zwart-witte eenvoud tot kleur in de kleine puntjes. Of het nu om kleine of grote oplage gaat, wij realiseren alles van niets tot eind in eigen huis.

Hoe zie ik het?

Lekker kleurrijk in de ruimste zin van het woord. Vooral positief kijken naar de toekomst en blijven zoeken naar nieuwe ideeën en opties om aan de slag te gaan met nieuwe uitdagingen. Naast sportief bezig blijven en genieten van de natuur en mijn gezin.

Een idee voor mij? Ik sta open voor een gesprek…

Mijn Toekomst
Doorgaan zolang ik er plezier in heb. Zoeken naar nieuwe uitdagingen en uitstralingen. Genieten van het leven, en vooral mijn ontspanning vinden in het de fotografie. Verder kijken en luisteren naar alles wat op mijn pad komt.

Betuwe Fotografie ontstaan

Betuwefotografie is ontstaan uit een samenwerking tussen meerdere fotografen die tijdens de West Betuwe Toer / Flipjestoertocht wielrenfoto’s hebben gemaakt van dit  evenement.

De samenwerking klikte, en nodigde uit tot het uitwerken van ideeën waarbij we op zoek zijn gegaan naar een vorm van een regionale functie  tussen organisaties, verenigingen en deelnemers van evenementen of leden  van verenigingen. Wij  trachten voor uw evenement of vereniging een vorm van samenwerking te  creëren waarbij wij, voor zowel de deelnemers van een evenement, als de  organisatie van het evenement, als de leden van een vereniging een  toegevoegde waarde kunnen zijn in de vorm van blijvende herinneringen.

Wat bieden wij?
Aan organisaties bieden wij, bij samenwerking, ons materiaal ter  beschikking voor promotionele doeleinden van het evenement. En voor de  deelnemers bieden we de mogelijkheid om tegen geringe kosten, een mooie  herinnering aan uw evenement over te houden. Voor clubleden van een  organiserende vereniging, bestaat de mogelijkheid om onze foto’s nog  ‘scherper’ te kunnen bestellen doordat wij aan een kortingscode hiervoor  ter beschikking stellen aan de leden van uw vereniging/evenement.

Momenteel is Betuwefotografie tijdelijk ondergebracht op mijn persoonlijke website zodat er tijdelijk niet meerdere sites te onderhouden zijn. Over enige tijd, zal de site van Betuwefotografie, weer zelfstandig online zijn.

Betuwe Fotografie in het kort

 • De foto’s die wij maken mag u, in overleg met Betuwefotografie, gratis en vrijblijvend voor promotionele doeleinden gebruiken.
 • No cure, no pay fotografie.
 • Een link naar de website van uw evenement of vereniging op onze website.
 • De foto’s staan snel in op onze website.
 • Leden van uw vereniging of deelnemers aan uw evenement kunnen foto’s  nog ‘scherper’ bestellen doordat wij een kortingscode hiervoor ter  beschikking stellen.
 • Hoogwaardige fotografie met professionele camera-apparatuur.
 • Hebt u als vereniging of evenement binding met een goed doel, dan kunnen wij hierin mee participeren.

Wat vragen wij van u?

 • Mocht een foto gebruikt worden voor redactionele doeleinden  (bijvoorbeeld voor kranten, internet, etc.) dan vragen wij  naamsvermelding bij de foto (foto: betuwefotografie.nl).
 • Een vermelding van een link naar onze website op uw website

Bent u op zoek naar fotografen voor uw evenement of vereniging dan bent  u bij ons aan het goede adres. Neem voor meer informatie vrijblijvend  contact met ons op.

Klanten

 • Digitaal Tiel
 • SwaboLadies
 • Nekst-IT
 • Sabor Restaurant
 • Chocoladehuis

Back to Top